Skip to main content

U kunt met uw auto altijd bij Autobedrijf FDW terecht voor alle voorkomende reparaties, service- en onderhoudswerkzaamheden.

  • Minder CO2 uitstoot
  • Zuiniger rijdende auto
  • Langere levensduur auto
  • Vrijblijvend advies
  • Scherpste prijs
  • Vakkundig personeel
Bel nu voor een afspraak

Welk automerk het ook is, het onderhoud wordt verzorgd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Autobedrijf FDW beschikt over een moderne werkplaats met vier werkbruggen en vakkundig personeel waardoor uw auto bij ons in goede handen is.

Het is verstandig om uw auto regelmatig te voorzien van een onderhoudsbeurt, hierdoor verlengt u de levensduur van uw auto, rijdt uw auto zuiniger en heeft een lagere uitstoot van CO2 hetgeen goed is voor het milieu.
In dat kader krijgt u bij een onderhoudsbeurt vrijblijvend advies over onderdelen die mogelijk alvast vervangen zouden moeten worden. Wij bieden u daarom de scherpste prijs aan. Voor een prijsindicatie van onderhoudsbeurten en automaterialen kunt u contact met ons opnemen (071-7601048).

Kleine beurt

Bij een kleine beurt bij Autobedrijf FDW wordt uw auto maar liefst op 25 punten gecontroleerd. Behalve het verversen van uw olie wordt er ook gekeken naar remvloeistof, koelvloeistof, hydraulische olie voor de stuurbekrachtiging, ruitenwisservloeistof, ruitenwissers, verlichting en bandenspanning. Bovendien wordt de olie ververst met de beste kwaliteit olie (Champion Lubes) voor de laagste prijs. U hoeft dus niet bang te zijn voor een te dure kleine beurt.

Grote beurt

Bij een grote beurt  wordt uw auto vakkundig gecontroleerd op veel verschillende punten. Bij de grote beurt worden naast alle onderhoudswerkzaamheden van de kleine beurt ook de bougies en alle bijbehorende filters vervangen. Autobedrijf FDW rekent voor de grote beurt een vaste lage prijs vanaf € 299,- en i.c.m. APK is de APK gratis. U krijgt van te voren precies te horen welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Aan de hand van onze vakkennis krijgt u na het controleren van alle punten vrijblijvend reparatieadvies over de onderdelen die u beter alvast kunt vervangen.

  • Vaste lage prijs vanaf € 299,-
  • Grote beurt i.c.m. APK is de APK gratis.
Bel nu voor een afspraak